Sveriges bredaste lager av fönster

När man ska byta fönster är pris, kvalitet, stort sortiment och snabba leveranser viktiga kriterier. Det har villafonster.se tagit fasta på med Expressverkstaden som lagerför över 8000 fönsterenheter och tillval med endast 5 dagars produktionstid.

Det anrika företaget Varbergs Trä startades 1950 med träimpregnering. Genom decennier har Varbergs Trä sålt fönster och för 10 år sedan bildade man varumärket Villafönster för att renodla verksamheten. Idag säljer Villafönster fönster och dörrar på internet, direkt från eget lager. Genom sin långa erfarenhet kan man erbjuda attraktiva priser, utan att tumma på kvaliteten.

Snabba och säkra leveranser
På lagret i Varberg har Villafönster över 500 olika storlekar på fönster och fönsterdörrar, och inte mindre än 8000 enheter, vilket gör det till Sveriges bredaste lager. Förutom fönster lagerhåller man även innerdörrar, ytterdörrar och skjutpartier. Det innebär att man alltid kan garantera snabba och säkra leveranser.  

Expressverkstad
Det stora fönsterlagret har länge gjort att Villafönsters kunder fått den kortaste möjliga leveranstiden, men då på de 500 varianter man har haft på lager. Under 2017 tog man ett steg till. I Expressverkstaden erbjuder man montering av spröjs, spaltventil och karmhylsor samt borrning av handtag till fönsterdörr. Expressverkstaden gör att tillvalen som tidigare gjorde att du helt plötsligt fick flera veckors leveranstid nu är eliminerad. På enbart 5 dagars produktionstid löser de majoriteten av de tillval som efterfrågas.

Läs mer på: www.villafonster.se

Poul Heie
Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Inga röster än