Profiler på mässan

Förverkliga dina bodrömmar och lär dig mer om ditt hem. På Hem, villa & bostadsrätt kan du träffa några välkända profiler som bjuder på sina bästa tips.

Björn Christiernsson ”Snickar-Björn” känner du säkert igen från tv-program som Äntligen hemma och Kan vi hjälpa till.
Varför tycker du att man ska besöka mässan?
– För att lära sig mer om sitt hem och om de produkter man kan applicera i sitt hem. Att gå på mässa är ju dessutom roligt!

Vad vill du ge mig som besökare för tips inför besöket på mässan?
– Skriv ner de saker som du antingen har problem med hemma eller som du vill veta mer om, sök sedan svaren på mässan. Den samlade kompetensen där i form av utställare och profiler är svårslagen.

Pirre & Mackan
Radarparet Pirre & Mackan har synts i bland annat Nya arga snickaren och Sommar med Ernst.
Varför ska man besöka mässan tycker ni?
– För att det är väldigt inspirerande och för att man kan lära sig mycket av utställare och föreläsare. Har man ett hem, oavsett om det är en villa eller lägenhet, så finns det något man kan ta med sig därifrån och applicera i sitt eget hem. (Pirre)
– Det är ett superbra ställe att ta reda på saker inför ett eventuellt köp av hus eller lägenhet. (Mackan)

Vad vill ni ge mig som besökare för tips inför besöket på mässan?
– Stressa inte igenom den om du inte måste, utan ta det lugnt och ta något och käka emellanåt så orkar du knalla runt och se det mesta. Ett annat tips är att äta måttligt med godis från utställarna, ha-ha. (Pirre)
– Mitt bästa tips är att ha en kul dag och att komma och hänga med oss. (Mackan) 

Linda Schilén
Linda är en välkänd profil med många strängar på sin lyra och som ofta syns i Nyhetsmorgon. Hon är både trädgårdsmästare, föreläsare och konstnär.

Varför ska man besöka mässan, enligt dig?
– För att den är som ett startskott för alla som vill förverkliga sina boendedrömmar! Där får man goda råd om allt från renovering av lägenhet till att bygga nytt hus eller att anlägga en trädgård. Stora som små projekt! Vi experter finns där för besökarnas skull, för att stötta och ge dem självförtroende så att de vågar ta första steget från dröm till verklighet.

Vad vill du ge mig som besökare för tips inför besöket på mässan?
– Planera ditt besök så att du inte går miste om när intressanta föreläsare pratar, och förbered frågor du vill ha svar på.

Text: Ingvar Larsson

Gäst
Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Average: 5 (1 vote)