Färgfestival

i Färgfestival [monter a22:21] hittar du som älskar färg hem. Här får du rådgivning om färgsättning, kan låta dig inspireras av färgtrendsutställningen och dessutom köpa det som behövs för att renovera ett rum till oslagbara mässpriser.

Vill du ha koll på de hetaste färgtrender och få hjälp med att färgsätta ditt hem. Då ska du besöka Färgfestival på årets Hem, villa & bostadsrätt i monter A22:21.

FÅ koll på inredningstrenderna
Stefan Nilsson är Sveriges ledande trendexpert och i år träffar du honom i Färgfestivalmontern på mässsan. Ständigt på resande fot har Trendstefan koll på de senaste trenderna. I en färgsatt installation visar han det senaste och trendigaste för vintern 2018 och våren 2019.
– Fokus på Färgfestival är den skandinaviska stilen som får så mycket uppmärksamhet internationellt. Danska ”hygge” och svenska ”lagom” har blivit ideal för många.

Internationellt representerar den skandinaviska stilen att man har balans med lagom mycket tid för träning, barnen, tv-serier och vila. Men även ett stort fokus på miljöfrågorna och att inreda med utvalda hantverksmässiga objekt, säger Stefan. Utifrån Jotuns kollektion för 2019, Lady Identity, skapar Trendstefan en utställning på Färgfestival med tidsenliga färger och kuraterade, utvalda objekt som visar personlighet.

Hjälp med färgsättningen
Att färgsätta sitt hem är en stor del av den totala inredningen. Allt måste matcha för att helheten ska bli bra. I montern Färgfestival träffar du proffsiga färgsättare från Colorama Sollentuna som hjälper dig med färgval samt råd kring renovering av hemmet. Självklart kan du även boka tid för färgsättning. Här träffar du också duktiga målare som ger dig sina bästa proffsråd och om du vill kan du boka in dina hantverkare på plats.

Allt du behöver för att göra om hemma
Vill du skapa en alldeles egen färgnyans har du möjlighet att göra det i Färgfestivalmontern. Färgen bryts på plats och sedan kan du ta med en provburk hem för endast 25 kr som går oavkortat till Barncancerfonden. Vill du handla det du behöver för att göra om hemma har Färgfestival även en pop-up butik med oslagbara mässerbjudanden på färg, tapeter och tillbehör.

De senaste inredningsdetaljerna
Vill du beskåda, pilla på och köpa de senaste inredningsdetaljerna för vintern 2018 ska du titta in i Stefan Nilssons butik vid trendutställningen i Färgfestival. Här har Trendstefan valt ut de bästa produkterna från inredningsmässan Formex. Färgfestival är ett samarrangemang mellan Stefan Nilsson, färgproducenten Jotun, Colorama Sollentuna och tidningen Villa Aktuellt.

Poul Heie
Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Inga röster än